maanantai 4. marraskuuta 2013

Muutama kuva

Nyt on se aika vuodesta kun pitää etsimällä etsiä kuvauskohteita. On vaan harmaata ja toisen sävyistä harmaata. Valoa ei nimeksikään...kuvaa siinä sitten. Voisi tietysti antaa kameralle vapaata ja odottaa jäätä ja lunta tai syysmyräkkää tai jotain. Mutta kun tuo kamera tahtoo ulkoilemaan!
Lauantain todella harmaassa säässä käytiin Pitkäjärven rannalla ja sairaalan edustan ankkalammikolla. Järvi näytti varsin tylsältä ja ankkalammikolla oli ainoastaan sorsia ja niissä sentään muutakin väriä kuin sitä harmaata.


Sunnuntaina väriä taivaalle toi Prisman jouluavajaisten ilotulitus, jota piti lähteä kuvaamaan ihan sen vuoksi, että Lumixilla en ole vielä ilotulitusta yrittänyt tallentaa. Haastavaa kuvattavaa tiedän sen olevan ja vaatii kyllä harjoittelua useammankin ilotulituksen verran. Ei paljon jälkipolville näytettävää jäänyt siitä keikasta, mutta laitan nyt pari otosta tähän ihan sen vuoksi, että niissä on sentään väriä.Sunnuntai-päivä kului rattoisasti kahdeksan hengen askartelutapaamisessa. Puhetta ja naurua riitti ja jotain valmistakin kotiin vietäväksi tuli. Kiitos kaikille hauskasta seurasta!
Oikein hyvää alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tuota väriä ihan mielellään katseleekin näinä harmaina aikoina. Hienot kuvat sorsista sekä harmaasta penkistä, joka on saanut muutaman värikkään lehden seurakseen.
    Kuvat kannaatta klikata suuremmaksi.

    Mukavaa tätä viikkoa!


    VastaaPoista
  2. On tosiaan märkää ja harmaata kaikkialla. Mukavan värikästä katsottavaa nämä kuvasi ovat.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!