tiistai 12. marraskuuta 2013

Rakensin talon...

Toteutumaton haave viime joululta jäi kytemään ja nyt olen sitä aloittanut. Haave oli sellainen pieni joulukylä, muutama talo ja kirkko ja jotain muuta rekvisiittaa. Eilen aloittelin  rakennusprojektia ja tänään valmistui ensimmäinen talo. Taisin mitoittaa vähän turhan isoksi, joten taitaakin käydä niin, että lisäksi tulee vain kirkko ja puita ja ehkäpä jotain aitaa tms. Talon kooksi nimittäin valmiina tuli 15x10 cm ja harjakorkeus 15 cm  ja kun kirkko kuitenkin pitää olla reilusti isompi niin paikka esille laittoa varten alkaa tuottaa ongelmia, jos taloja olisi enemmän. Ei siinä lopulta kovin monta tuntia mennyt kun talo oli kuvauskunnossa. Kirkon suunnittelu viekin sitten jo vähän enemmän aikaa ja rakentaminenkin tietysti, mutta onhan tässä jouluun aikaan.
Talo näyttää tällaiselta:
Käyttämäni matariaalit: tukevaa valkoista kartonkia, paksua käsitehtyä paperia, gessoa, strukstuuripastaa kimalteella ja ilman, 2 pientä pahvihylsyä kukkaruukuiksi, köynnöstä kranssiin ja ruukkuihin, korupohja, vanerinumerot, liimaa, decoupagelakkaa, koristekiviä, liivatelehtiä ikkunaruuduiksi ja valoksi led-tuikku. Oven ja ikkunat stanssasin, mutta missään ei ole kokonainen kuvio vaan otin osia siitä.


7 kommenttia:

  1. UPEA!!! On siinä ollut näpertämistä, mutta kannatti tehdä.

    VastaaPoista
  2. Että talon rakensit... hieno :)

    VastaaPoista
  3. Kylläpä siitä tulikin hieno ja jos talokin on jo näin kaunis, niin mitä tuleekaan kirkosta? Jännityksellä odotan. Led-tuikku näyttää ihan oikealta kynttilältä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!