sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Enkulin musiikkihaaste joulukuu 2014

Enkuli valitettavasti lopettaa tämän itselleni kovin mieluisan haasteen. Mutta aika aikaansa kutakin. Olen varmaan joka kerta tehnyt digeilyn, mutta tähän viimeiseen haasteeseen ihan manuaalinen kortti.
Musiikiksi valitsin kolmesta vaihtoehdosta "Siellä missä mummi asuu". Katsoin asiaa aika kapealta sektorilta, enkä mitenkään jouluisesti. Kuvassa on mummo ja vaari isäni puolelta. Melko harvoin siellä käytiin, mutta muistan, että siellä missä mummo asui, oli vanhan kuluneen lipaston päällä  heistä tämä samainen kuva kehyksissä.Vaari kuoli kun olin lapsi ja mummo kun olin jossain 20-vuoden tietämillä.
Kiitos Enkuli kaikista haasteista, joiden musiikki on ollut todella inspiroivaa. Uskon, että jatkossakin annan musiikin inspiroida itseäni digeilemään ym.

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, niin sain Enkulilta aivan mahdottoman hienon palkinnon marraskuun musiikkihaasteesta. Tarkoitus oli pitää näpit irti niistä nyt ennen joulua, mutta kuinkas sitten kävikään. Enkelikello tietenkin on kasattuna ja toiminnassa, mutta Timpan kortit oli myös saatava esille. Löysin varastoistani erään puusta tehdyn kipon, joka oli koristelultaan jäänyt vaiheeseen. Pohjan mitat olivat just eikä melkein kortteihin sopivat. Pienellä sahauksella siitä tuli sopivan korkuinenkin ja metallista mixed mediaa pintaan.Nyt kortit ovat esillä ja voin niitä hiplailla.

15 kommenttia:

 1. Oi oi miten ihana mummo ja vaari työ. Tuossa jos missä on nostalgiaa mukana. Ihanasti olet värit valinnut työhösi. Onnea onnea arvontaan.
  HUOM Laitatko vielä linkin blogiini

  Kun valitsin palkintoasi, ajattelin noista korteista tykkää - ei - tykkää - ei- TYKKÄÄ, ja onpas vanhat kuvat päässeet upeaan laatikkoon. Tuo onkin helppo ottaa mukaan nukkumaanmennessä, hih hii. Todella kaunis tuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli :)
   Hups, meinas linkittäminen ihan unohtua :(

   Poista
 2. Aivan upeita. Tuo laatikko on paras mahdollinen tuollaisille ihanille kuville.

  VastaaPoista
 3. Mummon ja vaarin paikka on juuri tuo lipaston kansi. Siellähän hekin pitivät rakkaittensa kuvat. Ihana työ, samoin laatikko&kortti -ideasi toteutettuna.
  P.S. Kiitos suola/tuikku ideasta. Kokeilin ja laitan blogiini kuvan.
  Hyvää sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kortti on lumoavan kaunis!
  Pidän tuosta aiheesta vanha kuva (potretti) ja niin tyylikkäät, kuvaan ja toisiinsa sopivat taustat ja kaikki koristelut!

  VastaaPoista
 5. Oi että tuli laatikosta hieno ja just sopivan kokoinenkin on noille upeille korteille.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!