torstai 11. joulukuuta 2014

Ihanaa postia

Vein tänään joulukortit Itellan hellään huomaan ja samalla noudin paketin. Postissa oli melkoinen ruuhka, mutta kuten olen varmaan ennenkin ja monessa yhteydessä sanonut niin sanon taas, että Rauman pääpostissa saa aina, ihan aina ystävällistä ja iloista palvelua. Jouluruuhkakaan ei tehnyt poikkeusta. Hyvän mielen sieltä aina saa mukaansa. No nyt sain mukaan myös kookkaan paketin, jonka heti kotiin päästyäni avasin. Meikäläinen ei kovin usein mene sanattomaksi, mutta nyt meni. Paketti oli Enkulilta, marraskuun musiikkihaasteen arvontavoitto. Musiikkina oli tuolloin "Maailman ensimmäinen keiju". Hänen palkintonsahan ovat räätälöityjä voittajalle. Kerroin meilissä, että askartelijahan minä pääasiassa olen ja hän on varmaan blogissani päässyt huomaamaan mistä tykkään. Sanattomaksi menin ensin voiton suuruudesta, paketissa oli vaikka mitä ja kaikki niin mieleisiä kuin vaan voi olla. Hyvin on Enkuli blogiani ja ajatuksiani lukenut :)
Ylitse muiden menee kuitenkin kaksi asiaa.
Toinen on tämä enkelikello
Joskus avioliittomme alkuaikoina hankimme tällaisen ja vuosia ja vuosikymmeniä se kuului jouluumme. Aika teki kuitekin tehtävänsä ja enkelikello joutui roskiin voi sanoa loppuun käytettynä. Ja nyt meillä on uusi enkelikello ja Enkulilta saatu! Takuulla muistan hänet aina jouluisin kun enkelikello kauniisti kilisee.
Ja toinen ylitse muiden...siis oikeesti, mistä joku voi noin hyvin tietää...


Timppa on yksi suuria esikuviani askartelun saralla ja vanhat valokuvat ovat suuri intohimoni. Nämä minä otan viereeni kun menen nukkumaan :)

Mukana seuranneessa kortissa Enkuli kirjoitti mm: "Toivottavasti palkinto on mieleinen. Yritin laittaa paljon erityyppisiä, että saat inspiksiä." Ja minä vastaan: "Olen enemmän kuin onnellinen näistä kaikista, jo nyt inspiksiä on vaikka kuinka monta. Nyt pitää vaan malttaa ja hoidella joulu ja uusi vuosi pois ja sitten päästää inspikset valloilleen."

                                              Isot ja lämpimät kiitokset Enkulille <38 kommenttia:

 1. Onpa ihanaa, että pidit palkinnosasi. Laitoin servetit tarkoituksella mukaan, että voisit kokeilla vaikkapa krakleerausta joskus. Maalaamalla ja lakkaamalla saa kaikkea ihanaa aikaan. Minäkin olen suuri Tim Holz fani. Rakastan hänen värimaailmaansa yli kaiken. Hih hii, vai että otat kortit viereesi kun menet nukkumaan hih hii.
  Enkelikellon kilinää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tuli uni Timppan korttien kanssa :)
   Ihania ne servetit! Tein joskus takavuosina serveteistä paljonkin kaikenlaista, mutta nyt on jäänyt vähemmälle. Tuollaisia vastaavia olen käyttänyt viimeksi ja takuulla nämäkin tulevat käyttöön. Pitääkin krakleerausta kokeilla niihin.

   Poista
 2. Oi että miten ihana palkinto! Onnea voitosta! Upeita nuo vanhat valokuvakortit! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Todellakin super ihana palkinto, onnittelut vain. Noistahan taiot taidoillasi kaikkea ihmeellistä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Susanna, Armiida ja Manumiina :) todellakin niin superihana, ei meinaa millään pysyä näpit irti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!