sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Enkulin musiikkihaaste helmikuu 2016

On jäänyt monta haastetta väliin tästä lempparihaasteestani ja syy on ollut yksinkertaisesti se, että digeily ei ole oikein kolahtanut viime aikoina ja jotenkin  minulle taipuu parhaiten just digikollaasin muodossa mielikuvien luominen musiikista. Digeilyinnostus tekee paluuta ja samoin osallistuminen Enkulin musiikkihaasteeseen :)
Helmikuun haasteessa on kaksikin biisiä ja molemmat inspiroivat.
Mikael Gabrielin "Älä herätä mua unesta" loi tällaisia mielikuvia
Tämän omistan naapurin pikkumiehelle, joka syntyi 12.1.16

Ja toinen biisi oli extrana Ystävänpäivän kunniaksi Jenni Vartiaisen "Minä sinua vaan". Sitä kuunnellessa nousi mieleen tällainen kuva
Käytin jälleen kolmea tuttua kuvankäsittelyohjelmaa: PhotoDraw, PickMonkey ja Pixlr Express. Kaksi jälkimmäistä ovat ilmaisia ja niitä ei tarvitse edes ladata omalle koneelle, vaan voi käyttää netin kautta.
Olipa taas kiva heittäytyä digikollaasien maailmaan osallistua haasteeseen. Kiitos Enkuli hyvistä musiikkivalinnoista :)

2 kommenttia:

 1. Oi että onkin upeita töitä. Olen aina ihaillut tätä digeilytaitoasi. Minäkin ajattelin opetella nyt vuorotteluvapaan aikana tätä ihastuttavaa taitoa. Ajoin koneelle jo kaksi kuvankäsittelyohjelmaa Paint net ja Photo Filtre 7 löysin Windows 10:lle.

  Ihanaa kun tulit haasteeseen mukaan. Laitankin sinulle heti kolme arpaa arvontakannuuni. Onnea arvonnassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli :)
   Ajoittain erittäin koukuttavaa hommaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!