lauantai 20. helmikuuta 2016

Sitä sun tätä viikon varrelta

Jälleen on yksi talvinen viikko takana. Lunta ei ole mainittavammin satanut lisää, mutta ei ole sulanutkaan. Hiukan nollan alapuolella on lämpötila liikuskellut joka päivä. Päivän pituus täällä Raumalla on jo 9 h 25 min. Kevättä kohti mennään hurjaa vauhtia.
Loimulohta valmistettiin viime lauantaina ja ruokailtiin kesäkeittiössämme yhdessä naapuriperheen kanssa
Sunnuntaina osallistuttiin miehen kanssa erittäin mielenkiintoiselle luennolle
Naapureilta saatu joulutähti voi edelleen hyvin ja kasvattaa uusia lehtiä. Ei ihan tavallista meikäläiselle. Yleensä viimeistään tammikuun lopulla ei ole ainuttakaan minkään väristä lehteä ollut jäljellä.
Valoa ja varjoja tuli kuvailtua
Mielettömän upeaa auringonlaskua saatiin ihailla 17.2.  pitkin Etelä-Suomea, niin meillä Raumallakin. Olin kovalla kiireellä (vähän jo myöhässä) menossa kurssille, mutta pakko oli edes kännykkäkuva ottaa kun muuta välinettä ei tietysti mukana ollut. No, paras kamera on se, joka on mukana ja toinen viisaus: Jätä kamera kotiin niin voit nähdä jotain todella hienoa :)
En olisi koskaan uskonut, että koukutun riisipuuroon ja mansikkasoppaan. Mutta nyt olen pahassa addiktiossa kun rupesin keittämään puuron kookosmaitoon.
Lainasin naapurin Elsan ( 2,5 v) ulkoiluseuraksi ja samalla poikettiin lainaamaan kirjojakin kirjastoautolta. Luksusta, kirjastoauto tulee kotoa 200 metrin päähän joka torstai. Kuunneltiin myös linnunlaulua, maattiin lumihangessa, nauraa räkätettiin ja otettiin selfieitä :)

Otturi-Vili kävi ottamassa pikku päikkärit. Kissamaiseen tapaan kestivät neljä tuntia :)Oikein hyvää viikonloppua kaikille!
4 kommenttia:

 1. Loimulohta, nam. Meilläkin näkyi tuollainen upea taivas, mutta valitettavasti ei tullut otettua kuvaa. Tuo kurssi olisi varmasti tarpeellinen meille kaikille, jotka kipuilemme työelämän stressin kanssa. Tulipa upea lamppu, mikä sinulla oli tuolla aiemmassa postauksessasi. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa :)
   Kurssi oli todella mielenkiintoinen myös meille eläkeläisille, stressiäkin on niin monenlaista.

   Poista
 2. Voin kuvitella puurokoukutuksen. Riisipuuro kookosmaitoon, ehkä on paras olla kokeilematta!
  Olen jo pitkään ollut kiinni maitoon keitetyssä kaurapuurossa. Täysjyväkauraa ja pitkään keitetty. Sitä voi lämmittää seuraavana päivänä liedellä ja taas maku pehmenee lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :)
   Puurot ovat hyvän makuista, terveellistä ja edullista ruokaa.Kokeilemalla löytää omat suosikkinsa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!