perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ajatuksia elämän junasta

Viimepäivinä on tuttavapiirissä sattunut kaikenlaista, joka on saanut mietteliääksi. Jälleen kerran mieleen tuli "Elämän juna". Ihmisiä lähtee kyydistä ja joitakin astuu kyytiin ja matka jatkuu, emmekä tiedä keitä junasta poistuu ehkäpä jo seuraavalla asemalla. Joitakin junasta lähteneitä jäämme kaipaamaan ja jotkut vaan poistuvat tavallaan jälkiä jättämättä.Jonkun kohdalla toivomme, että joltain asemalta hän vielä astuu mukaan, ehkäpä muuttuneena, mutta kuitenkin. Saattaa tulla joltain asemalta uusi tuttavuus,jonka kanssa on ilo jatkaa junamatkaa. Mutta ainut mikä on varmaa, on se että elämän juna jatkaa vääjäämättömästi raiteellaan kohti tuntematonta päämäärää.
Hyvää viikonloppua ja turvallista junamatkaa elämääsi!

9 kommenttia:

 1. Hieno kuvankäsittely ja kerronta. Elämän juna on mainio vertauskuva ajalle, jota emme saa pysähtymänn vaikka joskus siltä tuntuukin, että aika pysähtyi. Kiitos samoin :).

  VastaaPoista
 2. Elämän juna jyskyttää eteenpäin niin iloineen ja suruineen......ei pysähdy kun joskus asemalla....Kauniisti taiteilit tämän stoorin.
  Kiitos samoin!

  VastaaPoista
 3. Hieno kuvaus. Väliasemat voivat olla tuntemattomia, mutta lopullisen päämäärän valitsemme itse eläissämme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen Lailan kanssa samaa mieltä.
   On myös oltava valppaana, että pääsisimme valitsemaamme päämäärään. Eikä ole omaa ansiota, että olemme oikeassa junassa.

   Poista
 4. Niin, lopullista päämäärä, pääteasemaa emme tunne emmekä tiedä, milloin on poistuttava junasta...
  Hieno digikollaasi.
  Kiitos samoin, hyvää elämän junamatkaa, ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Tuli tässä mieleen, että oletko huomannut maaliskuun joulukorttejani. Tämä linkki vie siihen postaukseen ja mukana vielä olen. Saa nähdä kuika käy huhtikuun korttien :)

  VastaaPoista
 6. Näinhän se on. Elämän junamatkan pituutta kun ei voi tietää. Ehkä se on hyvä, että ei tiedä. Tuo on syy miksi aina itse sanon, että elämästä pitää nauttia. Elää se jokainen päivä niin kuin se olisi viimeinen. Tiedän, että sinäkin sen taidon osaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju; ainakin yritän sinnikkäästi opetella:) Jotain on onneksi elämän varrella oppinutkin ja sitku-elämä on nykyisellään jo aika tuntematon käsite. Unelmia on ja pitää olla, mutta tämä päivä on se päivä, joka eletään. Unelmat toteutuvat jos ovat toteutuakseen.
   Tänään on loppuelämän ensimmäinen päivä!!!!

   Poista

Kiitos kommentistasi!