maanantai 8. huhtikuuta 2013

Nauhataivaan DT huhtikuu

Näin ihastuttava oli huhtikuun DT-tarvikepakettini!
Leveä, keltainen ruusunauha aiheutti pieniä paineita, mutta kun niitä ei kuulemma pidä ottaa, niin nauha jäi toistaiseksi käyttämättä, mutta kyllä se varmaankin jolloinkin paikkansa hakee ja arvelen, että samaan työhön keltainen ja vihreä nappikin sitten tulee. Niin kaunista kuin tuo nauha on, se on minulle liian kirkkaan värinen,ettei edes näin keväällä napannut tällaiselle haljulle ihmiselle! Muut materiaalit olivat niin "minua" ja tulivat käytettyä melkein viimeistä senttiä myöten. Näitä ja muita ihanuuksia löytyy Nauhataivaasta. Tervemenoa ostoksille!

 Lampunvarjostimia tuli jolloinkin värkkäiltyä ja nyt on aika tuunailla ja uudistaa niitä. Vuorossa oli keittiön pöytälampun varjostin. Olen sen joskus päällystänyt mulperipaperilla ja servetillä. Nyt käytin tuunaukseen kaunista vihreä-valkoruudullista rypytettyä nauhaa. Varjostimen ylä- ja alareunaan kiinnitin sitä kuumaliimalla. Pitsiperhosen liitin pergamanosta stanssaamaani perhoseen, jolle loppusilauksen tein parilla kynsikoristeella ja strasseilla.


 Seuraavaksi tein kortin 17 x 13,5 cm. Vihreä ja keltainen nauha sekä kivat neulakoristeet päätyivät tähän työhön.Lisänä höyheniä, metallisia kulmakoristeita, stanssattuja lehtiä ja strasseja. Leimailutaivas-messuilla tutustuin Imagine and do-valmiisiin leimakuva-arkkeihin. En ole koskaan aikaisemmin innostunut leimakuvien värittämisestä, mutta nyt kolahti todenteolla. Tässäkin nyt sitten stanssatun pohjan päällä yksi värittämäni kuva.


 Kirsi oli tapansa mukaan kietonut nauhat kauniisti tagin ympärille ja se piti vielä koristella.Strassinauha taisi olla tammikuun paketissa ja sitä oli vielä vähän jäljellä.
On iso ilo olla mukana tässä tiimissä! Muiden tiimiläisten töitä voit käydä ihastelemassa täällä.5 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!