sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kuvaussunnuntai

Ensimmäinen ihan oikea kevätpäivä täällä Raumalla.Varjossa sellaset 12 astetta lämmintä ja aurinko paistanut koko päivän. Kaikenlaista sipulikasvia tyrkkää hurjaa vauhtia kukkapenkkeihin ja ensimmäinen orvokkiamppeli oli ihan pakko ostaa eilen torilta. Viimeisetkin toppavaatteet on siirretty välivarastoon ja tosi ihana siirtyä kevyempiin kenkiin ja vaatteisiin.
Teimme parin kolmen tunnin kuvausretken Eurajoelle. Tsekkailimme pellot,joilla joutsenet tapaavat levätä muuttomatkallaan, mutta myöhässä olimme, matkaa oli jo jatkettu.Mutta Faltun kosken vesimassat pauhasivat ja Irjanteen kirkon ja kotiseutumuseon nurkat tuli tarkisteltua. Kotimatkalla vielä pysähdyttiin yhdenlaista luonnonoikkua kuvaamaan.Vanhat rautaristit ovat minulle erityinen kiinnostuksen kohde

Irjanteen kirkkorakennuksia


8-tien varressa Lapijoella on tämä koivu,joka on lähes täynnä tuulenpesiä. Melkein aina siitä ohitse ajellessa on ollut mielessä ottaa kuvia, mutta joko ei ole kameraa mukana tai ei viitsi pysähtyä.Nyt tuli kuvat otettua!

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihania kevätkuvia. Minäkin kuulin eilen Kurjen äänen ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Ihanaa,kun kesä tulee

  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia!
  Kauniita ristejä. Miksiköhän niillä on juuri tuo muoto.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Eilen näimme arviolta noin 60 kurjen kurkiauran lentävän mökkimme yli Kemiössä. Kova mekastus kertoi jo etukäteen, mitä tulossa on :) Enpä ole kyllä ennen nähnyt noin paljon tuulenpesiä yhdessä koivussa!

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia taas! Te olitte lähes samoilla nurkilla kuin mekin pari tuntia aiemmin :) Me kävimme vaan hevostelemassa :)

  VastaaPoista
 5. Vanhat hautamuistomerkit ovat mielenkiintoisia, kuten näissäkin kerrotaan muutakin kuin vain nimi ja päivämäärät. Valitettavasti ajan myötä luettavuus heikkenee. Upeata kuvattavaa olet löytänyt. Melkoinen määrä tuulenpesiä.

  VastaaPoista
 6. Oletpas keväisiä kuvia ottanut ja kivoja kuvia tuolta veden ääreltä. Meillä ollaan seurattu tulvia viime aikoina.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!