sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Digeilyä unohtamatta...

Viimepäivien askartelut ovat pitkälti koostuneet Imagine and do:n leimakuien värittelystä Distress Markerseilla ja Tim Holtzin vesisäiliösiveltimellä (joka on todella hyvä). Samoin olen tykästynyt noihin väreihin. Aina on joku addiktoituminen meneillään!
Eilen illalla jämähdin tietokoneen ääreen ja tuli taas vastustamaton halu digeillä jotain. Muutama työ jäi "meneilläänolevien"-kansioon odottamaan ja yksi päätyi asteelle, jossa totesin, että valmis on.
Eilinen sadepäivä oli hyvin tervetullut kevään edistymisen kannalta. Todella paljon lunta on sulanut vuorokauden aikana, joskin vielä paljon on jäljelläkin. Nyt aurinko välillä pilkistelee ja lämpöasteita on lupailtu lähemmäs kymmenen tälle päivälle. Juoksuvermeet päälle ja menoksi! Tälle päivälle on myös yksi valokuvauskohde...huomenna se on myöhäistä. Ihan Vanhan Rauman reunamalla oleva ränsistynyt ja vuosia tyhjillään ollut rakennus on tullut tiensä päähän, huomenna alkavat purkutyöt. Rakennus on suorastaan ruma, mutta se on ollut siinä koko minun ikäni. Pesula siinä vuosikymmeniä toimi ja tuli siellä joskus asioituakin. Pitää mennä ottamaan muutama autiotalokuva, ennenkuin se katoaa historiaan.
Hyvää sunnuntaipäivää!

1 kommentti:

  1. Kaunis digeily jälleen.
    Täällä on tänään harmaa päivä, joten askarteluksi hupeni päivä tämä. Lumet katoavat silmissä... ja hyvä niin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!