keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Leila-mumman atc-haaste #8

Leilan haasteen aiheena keiju ja/tai merenneito. Tällainen mansikka-keiju osui käteen ja siitä värkkäsin varsin yksinkertaisen atc:n.Taustan teippasin washiteipeillä.

Edit; lähtee Enkulille.

8 kommenttia:

 1. Kaunis mansikkakeiju ja kivasti käytit teippiä!!
  Kiitos Arja osallistumisesta haasteeseeni ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Ihanainen keiju. Haluaisin tämän, joten onko vapaana ja löytyisikö minun vapaista vaihdokkia (linkki sivussa lukijoiden alla) Pliis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla olikin hurjan paljon vaihtareita! Valinta oli kuitenkin helppo:"Sukat makkaralla" ihastutti minut ensisilmäyksellä. Jos sopii niin sinulle "Mansikkakeiju" ja minulle "Sukat makkaralla" :)
   Minulla ei taida olla sinun osoitettasi. Meilaatko arja.lavonius(ät)hotmail.com

   Poista
 3. Tosi söpö keiju. Tuollaiseen teippiin en ole vielä tutustunutkaan. No, ei minulla ole mitään kiiltojuttujakaan.
  Kävin läpi keräämäni kuvat ja paperit, kun en enää löytänyt mitään etsimääni. Löytyi paljon sellaista, minkä olin jo unohtanut, mutta paljon meni roskiinkin. Joskus on siivottava...

  VastaaPoista
 4. Vau, tykkään teippitaustastasi kovasti! Hyvin sopivat yhteen kaikki värit ja kuviot, ja lopputulos on iloisen pirteä. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana keiju! Mansikat tuovt niiiin kesän. Mites on ARJA: käytätkö lisäliimausta washiteippiin? Mulle osuneissa on kaikissa varsin heikko liima.

  VastaaPoista
 6. En ole käyttänyt lisäliimaa washiteippeihin.Käännän teipit reunojen yli taustapuolelle ja ovat hyvin pysyneet niissä vähissä töissä, joissa olen vasta ehtinyt teippejä käyttää.Liima teipeissä ei kovin ärhäkkää ole, sen saa helposti irroitettua,jos sattuu kohdistumaan huonosti.Mutta en ole huomannut, että valmiissa työssä olisi alkanut irtoilemaan.Tosin kuten sanottu kokemus on vielä varsin pientä.

  VastaaPoista
 7. Hienon näköisen taustan saakin näköjään teippailemalla. Kaunis kortti ja suloinen keiju.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!