keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Mixed mediaa

Sunnuntaina olin Emmon mixed media-kursseilla tässä lähes naapurissa, eli muutaman sadan metrin päässä. Jehko oli kurssin tänne puuhannut ja Tiilivuoren tupa antoi oivalliset puitteet kurssin pitämiseen. Mixed media-tekniikkaa olen käyttänyt korteissani, mutta mitään isompaa juttua en ole koskaan tehnyt. Tekniikka on siis monien tekniikkojen yhdistelmä, ts voi sanoa että kaikki käy.Mielikuvitusta peliin ja antaa käsien ajatella, ei aivojen!
Kolmen tunnin kurssilla aika meni kuin siivillä ja viimeistelyt jäivät kotiläksyksi.Eilen työ oli olevinaan valmis, mutta sitten piti vielä munankuorta saada mukaan ja tänään sitten jossain vaiheessa päätin, että nyt se on oikeesti valmis.
Tein taulun canvaspohjalle, jonka koko on 20 x 60 cm. Vähän hankala koko, mutta kun sellainen sattui kotona olemaan ja odottanut jo useamman vuoden käyttöä, niin päätin sen nyt tehdä tauluksi.
Hankala kuvattava tällainen pitkä taulu, mutta jonkinlaisen kokonaisvaikutelman siitä varmaankin saa. Alla yksityiskohtaisempia kuvia taulun eri osista.
Tätä kurssia edelsi jo kolmen tunnin Washimini-kurssi, jonka opettajana oli Riikka. Tarkoitus oli/on tehdä minialbumi, jonka sivujen taustat on tehty Washiteipeillä. Opettelimme tekemään teipistä myös ruusuja, neilikoita ja sulkia.Kolme tuntia oli tähänkin asiaan niin auttamattoman lyhyt aika ettei ehditty kuin tekniikkoja käymään läpi, mutta jonkinlaisen käsityksen teippien käytöstä sai. Innostus on suuri ja teippejä tulikin jo ostettua iso pino. Näistä sitten joskus myöhemmin lisää.
Kiitos Taru, Emmo ja Riikka sekä kaikki mukana olleet hauskasta sunnuntaipäivästä!
Täältä löytyy kuvia ja tarinaa päivästä.

8 kommenttia:

 1. Ihana taulu, ja aah niin kauniit värit <3

  VastaaPoista
 2. Kivaa esimakua, kun olen itekin aloittamassa Emmon kurssia, kohtapuoliin. Sinultahan tää jo sujuukin kuin aina olisit tehnyt :)

  VastaaPoista
 3. Hienosti onnistunut taulu! Oikein kaunis on.

  VastaaPoista
 4. Siitä tuli upea. Lisää näitä.

  VastaaPoista
 5. Kyllä unelmoin että joskus saisin jotain tällaista aikaiseksi..on niin mahtava työ.

  VastaaPoista
 6. Hieno työ! Ja munankuoret kruunaavat ehdottomasti koko komeuden :D

  VastaaPoista
 7. Hurjan kaunis! Ihanat värit ja luonnossa taustan hienot vivahteet näkyivät paremmin <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!