maanantai 11. tammikuuta 2016

PaperiFanin haaste tammikuu 2016

PaperiFanin tammikuun haasteen aiheena on naamio. Minua naamiot ovat aina viehättäneet varmaankin ihan samasta syystä kuin takaapäin otetut kuvat. Salaperäisyys jättää tilaa mielikuvitukselle.
Muutama viikko sitten löysin erään tekemäni naamiokortin, sellaisen isohkon postikortin kokoisen. Saattaa olla, että jolloinkin ehkäpä vuodatuksen aikoihin olen sen julkaissutkin, mutta laitan sen myös tähän postaukseen. Lisäksi kolme uutta tähän haasteeseen tehtyä atc-korttia.
Tämän postikortin naamion olen leimannut, värittänyt ja puolikashelmillä ym:lla koristellut.Naamioon on saatu vähän kaarevuutta kun se on keskeltä kohotarroilla kiinnitetty ja reunoilta liimattu. Nainen naamion takana on leikattu eräästä hollantilaisesta lehdestä.Tänään tehty atc-sarja on leikelty ja liimailtu netistä löytyneistä kuvista, paitsi violettitukkainen tyttö on Imagine and do:n  piirroskuva, jonka olen värittänyt. Naamiot kiinnitin kohotarroilla ja vähän kimallekynällä viimeistelin. Korttien reunoissa on musta kimalle-embossaus ja yhdessä myös kultamaalia.
Sarja jää omiin kokoelmiin.
Naamiot ovat kiehtovia!

16 kommenttia:

 1. Tosiaan kiehtovia ja tyylikkäät atc-kortit!

  VastaaPoista
 2. OOOHHHHH! Apuva! Ihania! Minäkin rakastan naamioita kun ne on niin salaperäisiä! Olisin heti ollut vonkaamassa niitä vaihtoon ;)) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna :)
   Minulla on "naamiosuunnitelma", joten säästän nuokin atc:t sitä varten ;)

   Poista
 3. Voi että ihania. Mulla on vieläkin seinällä joskus kauan sitten haasteeseesi tehty oikea naamio. Sitähän voisikin käyttää..hmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Selma :)
   Saattaa olla että tuo minun vanha korttini on oma työni mainitsemaasi haasteeseen ;)

   Poista
 4. Upeita :)
  Kiitos, kun tulit mukaan haasteeseen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!