lauantai 23. tammikuuta 2016

Talvisia kuvia

Tänä talvena on tullut kuvattua pihapiiriä varmaan enemmän kuin yhtenäkään talvena aikaisemmin. Puhdas lumi, kirkkaan sininen taivas, aurinko. Eihän niitä voi vastustaa! Lumisateet ovat osuneet öihin ja päivät ovat olleen aivan mahtavia. Hienoin talvi vuosikausiin!Nyt pakkaset lauhtuvat ja harras toive olisi ettei ihan vesisateeksi kuitenkaan yltyisi. Vaikka lunta on paljon niin se on höttöä pakkaslunta, joka kyllä nopeasti sulaa loskaksi ja liukkaudeksi. Mutta katsotaan mitä ylhäältä annetaan!
Sisällä meillä sitruunapuu kuvittelee, että kevät on jo ihan nyt ja tässä. Tyrkkäsi nimittäin yhden ihanan tuoksuisen kukkasen ehkäpä kiitokseksi siitä, että olen muistanut pari kertaa päivässä kasvia suihkutella.

Hyvää viikonloppua :)

8 kommenttia:

 1. Kauniita talvikuvia! Näyttää teilläkin lunta olevan ihan kivasti:)
  Hienosti sitruunapuu on pärjännyt, kauniin kukankin avasi.

  Mukavaa viikonloppua1

  VastaaPoista
 2. Ihania nuo lumen peittämät puut ja uudelleen muotoillut kalusteet :)

  VastaaPoista
 3. Edelleen teillä on paljon enemmän lunta kuin täällä eikä se edelleenkään minua haittaa :D Ihana tuo sitruunankukka!

  VastaaPoista
 4. Olipa monta kivaa postausta, kun en ole ehtinyt vierailla blogeissa. Upeaa kananmunamosaiikkia olet tehnyt. Mun on pakko saada tuo kirja myös. Mielenkiinnolla odotan, mitä saat luistimista tehtyä. Mullakin olisi idea, jos vain ne pienet luistimet löytäisin. Mukavaa viikonloppua tv Liisa

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!