sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Pitkästä aikaa digeilyä

Monta  kuukautta on siitä kun viimeksi olen innostunut tietsikan työpöydällä kuvien kanssa leikittelemään.
Nyt on päiväkaupalla järjestelty vanhoja valokuvia ja ne ovat tuoneet monenlaisia ajatuksia. Välillä on itkettänyt ja välillä naurattanut ihan kyyneliin saakka, monta unohtunutta hetkeä on taas eletty uudelleen. Paitsi että meillä on meidän perheen puolivuosisataiset kuvat, on myös kummankin vanhempien perintökuvat. Ne kertovat mm sotavuosista. Niitä katsellessa tuli into ja halu tehdä pari digeilyä. Digeilyissä käyttämäni kuvat eivät ole omista valokuva-albumeista, mutta yritin saada digikollaaseihin edes ripauksen siitä ahdistavasta, mutta toiveikkaasta tunnelmasta, joka aidoista valokuvista välittyy.
Tällaiset ovat vuoden 2016 ensimmäiset digeilyt. Käytin Picasaa, PicMonkey- ja Pixlr Express-ohjelmia. Kaikki ilmaisohjelmia.
Digi 1/2016  Sisko ja veli

Digi 2/2016  Siellä jossain
 Kivahan näitä oli taas värkkäillä, joten eiköhän jatkossakin tälläkin saralla jotain ilmesty.

Huomenna alkaa taas selkeät viikot, hyvä niin. Pysyy hommat paremmin hanskassa!
Voikaa hyvin ja pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne <3

10 kommenttia:

 1. Onpa ihanat digeilyt. Minulla ei vieläkään ole riittänyt puhti opetella tekniikkaa. Ihana vintagetunnelma molemmissa töissäsi.

  VastaaPoista
 2. No, aiemmin tänään, kun blogissasi kävin ajattelin, että etpä olekaan aikoihin tehnyt digitöitä... :) Ehkä nappasit ajatukseni...? ;)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ompa hienoja kuvia, ottaisin molemmat ja varsinkin alimmaisen vaikka heti "huoneentauluksi"

   Poista
  2. Hienoja, joskus voisi perehtyä digikollaasin tekemiseen,kiitos vinkeistä, jos uskaltaisi kokeilla(... tai siis jos osaisi)!

   Poista
  3. Kiitos Sirppis :)
   Vain kokeilemalla ja erehtymällä ja välillä onnistumalla olen itse ilman mitään opastusta ja käyttöohjeita näitä opetellut. Ei muuta kuin kokeilemaan ilmaisilla ohjelmilla ja mitään tarvikkeitahan ei tarvitse mennä hankkimaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!