maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulu 2015 on pujoteltu muistojen helminauhaan

Joulunpyhät on vietetty ja jälleen kerran mietin, että onko kaikki se työ ja touhu minkä jouluvalmisteluihin käyttää, sen vaivan arvoista ja siihen tulokseen tulin, että ehdottomasti kyllä on. Joulu koostui tärkeistä ja ihanista asioista: Osa joulua ihan kahdestaan ja osa joulua rakkaitten jälkeläisten ja heidän perheidensä kanssa, rääppiäisruokailutalkoot ihanien naapureiden kanssa, kahvittelua sukulaisten kanssa, lempparielokuvien katselua telkkarista ties kuinka monennen kerran Titanic ja Jättiläinen, joululaulujen kuuntelua, löhöilyä ja joulutunnelmasta nauttimista. Joulurauhanjulistus Suomen Turusta ja keskiyön messu Roomasta Pietarin kirkosta kuuluivat myös jouluumme television välityksellä.
Ihanaa oli lähettää ja saada joulukortteja. Joulutervehdykset pakettien ja kukkasten muodossa ilahduttivat sekä saajaa että antajaa. On se vaan joulu juhlien juhla! Valmisteluihin käytetty aika ei ole mennyt hukkaan.
Kiitos kaikille joulumuistamisista <3 
En toivottele vielä onnellista uutta vuotta, sillä kokoilin jo jonkinlaisen kavalkadin kuvia tämän kohta loppuvan vuoden tärkeimmistä tapahtumista. Niistä huomenna!

2 kommenttia:

 1. On kauniit joulusta kertovat kuvat!
  Eräs ystäväni kertoi minulle ennen joulua, että aikanaan oppi eräältä helsinkiläiseltä kahvilanpitäjältä ajatuksen: juhla syntyy tekemällä. Jos sanat nyt oikein muistin. Ajatus tukee sinun sanomaasi, että kaikki on ollut vaivan arvoista!
  Pidän kaikesta kuvissa, mutta erityisesti tuosta 7 -haaraisesta kyntteliköstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsti :)
   7-haarainen kynttelikkö on joululahja lapsiltamme joskus parinkymmenen vuoden takaa.Tykkään itsekkin siitä paljon ja se on vakiopaikallaan olkkarin ikkunalla joka joulu.

   Poista

Kiitos kommentistasi!