torstai 16. kesäkuuta 2016

Jälleen vanhempaa tuotantoa

Muutamia tällaisiakin on tullut tehtyä. Taitaa näillä joku hieno nimikin olla, mutta ei nyt tule mieleen. Rasia-albumeiksi olen niitä kutsunut.
Näitä tein yhteensä neljä kappaletta, eli jokaiselle tyttöjen illassa mukana olleelle. Pitkäaikaisen työtoveruuden ja ystävyyden merkeissä tapasimme meillä. Tein jokaiselle muistoksi pyöreän albumin. Tekotapa oli sellainen, että halk. 8 cm pahviputkesta sahasin 2,5 cm  leveitä renkaita ja paksusta pahvista pohjan ja kannen. Pyöreät lehdet paksuhkosta kartongista nauhalla yhteen liitettynä voi taitella rasiaan. Pyöreissä läpyköissä on jokaisen kuva kääntöpuolella. Kannen saranoina toimii kapeat silkkinauhat.

Samanlaisen pyöreän rasia-albumin tein yksivuotiaan Nellin ihanien silmien innoittamana. Ensi vuoden tammikuussa Nelli-tyttö täyttää täydet 10 vuotta ja taidan antaa sen hänelle silloin. Myös näisssä pyöreissä läpyköissä on valokuvia Nellistä hänen täyttäessään yhden vuoden.


13 kommenttia:

 1. Hauska idea :) Miten voikaan olla Nelli-albumin valmistumisesta jo noin pitkä aika?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila :)
   Älä muuta sano, ei ajan kulua muuten niin huomaisikaan, mutta kun lapset vanhenevat nopeasti. Mehän emme vanhene läheskään samaan tahtiin :D

   Poista
 2. Hieno idea. Tuosta rasiasta Nelli saa aikanaan ihanan lahjan.

  VastaaPoista
 3. Hieno keksintö! En ole vastaavaa ennen nähnyt. Sinä teet upeasti ja kauniisti työsi! Pidän tästä paljon.

  VastaaPoista
 4. Hienoa käsityötä jälleen sinulta. Upeita!! Liisa

  VastaaPoista
 5. Oi miten kauniita ja miten ihana idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa ☺
   idea oli aikanaan sellasesta kirjasesta, jossa oli kaikenlaisia pyöreitä juttuja, pitääkin etsiä se, jos vaikka jotain uutta löytyisi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!