maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannus

Pitkästä pitkästä aikaa oli ihanan lämmin ja sateeton juhannus. Kelpasi siitä nauttia.
Meidän juhannuksemme oli tehty Kokemäen Pitkäjärven upeista maisemista, juhannuskokosta, iloisesta ja leppoisasta meiningistä ja juhannusraveista.

Vuosi sitten juhannuksen olimme seuraamassa Kokemäen juhannusraveja kaatosateessa, mutta saimme kuitenkin jonkinlaisen kipinän raveihin. Käytimme jälleen tilaisuuden hyväksemme. Toton pelaamisesta emme ymmärrä yhtikäs mitään eikä halutakkaan ymmärtää, mutta ravien hieno tunnelma ja komeat hevoset vetävät puoleensa. Raveissa on tunnelmaa ja mukaan mahtuu ihan kaikenlaisia ihmisiä ja hauskaa näyttää kaikilla olevan. Ravaavan hevosen kuvaamisessa on paljon haastetta. Halusin erityisesti tallentaa muistikortille vauhtia. Kun hiekka lentää kavioista, pölypilvi nousee ja harjat hulmuavat, niin siinä on sitä jotakin. Sulavalinjaiset lämminveriset ja vähän jämäkämmät suomenhevoset ovat kaunista katseltavaa.
Esim. tällaisia kuvia sain tallennettua. Toivottavasti niistä välittyy jotain siitä, mitä haluan teille kertoa.
Raviratsastus on kova ja vaarallinenkin laji, mutta tykkään sitä katsoa


Voitto on maistuu makealta!
Näihin kuviin ja tunnelmiin! Arki on alkanut tihkusateen merkeissä. Saisi mielellään sataa oikein kunnollakin, pihan kasvit tykkäisivät.


4 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia olet onnistunut saamaan raveista! Hevoset komeita ja ihania :)

  VastaaPoista
 2. Kokemäellä minäkin juhannusta vietin,kylläkin Sääksjärven maisemissa.Ilma oli kyllä suotuisa!
  Raveissa olen ollut tasan yhden kerran....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulriikka :)
   Kolmas kerta oli meikäläiselle. Aikaisemmin joskus monta kymmentä vuotta sitten ja sitten viime juhannuksena. Joku siinä nyt rupesi viehättämään :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!