perjantai 10. kesäkuuta 2016

Skräppäyskoulu osa 2

Skräppäyskoulun osa 2 löytyy täältä ja nyt mennään kuva edellä, eli sivu pyritään tekemään niin, että kuva nousee sivun keskeisimmäksi elementeksi ja värimaailma, sommittelu ja kaikki muu tukee kuvaa.
Käytin peräti neljää kuvaa, koska ne liittyvät kiinteästi toisiinsa ja tarinaan. Sivun kuvat ja tarina ovat yksi suurista ja mieleenpainuvista hetkistä safarilla ja myös koko elämässäni. Tapahtumaan liittyi niin paljon tunnetta ja yhteenkuuluvuutta tuon nuoren leijonauroksen kanssa. Olin koko ajan ihan varma, että se on meidän Vilpertti-kissa jossain yhdeksännessä elämässään. Tunne oli tosi vahva. Joka kerta  kun avaan tietokoneen ja leijonan kuva tulee näytöllä  eteeni niin mietin, mitähän sille mahtaa kuulua.

Tuunailin albumin etukannen aiheeseen sopivaksi.


Näyttää olevan pienestä kiinni innostus johonkin asiaan. Niinkuin nyt skräppäilyyn se, että leiskan koko voi olla jotain muutakin kuin 12-tuumainen :) Minnan skräppäyskoulu on hyvä innoittaja :) Kiitos Minna kun haluat ihan ilmaiseksi jakaa tieto-taitoasi!

8 kommenttia:

 1. Voi että on hieno sivu. Tässä tosiaan kuvat nousevat esiin. Ja kansikin on niin uepa. Mahtava afrikka albumi tulossa. Aivan parasta albumissa sinulle ovat varmaan ne matkasi muistot, jotka kuvat mieleesi tuovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :)
   Nyt kun jälleen tulee kaikki safarimatkan kuvat käytyä lävitse niin tiedän, että monen kuvan kohdalla homma ei etene minnekkään kun jää muistelemaan ikimuistoisia hetkiä. Mutta toisaalta tiedän kohteen olevan niin rakas ja mielenkiintoinen, että albumi tulee aikanaan valmistumaan. Tavoitteeni on tehdä kaksi leiskaa jokaisessa skräppäyskoulussa niin homma pysyy koko ajan vireillä.

   Poista
 2. Missäpäin afrikkaa olet käynyt? Itse oon ollu n. 7 vuotta sitten 7 viikkoa Namibiassa. Se on kyllä yksi elämäni parhaimmista kokemuksista.

  Ihanaa taltioida muistoja ja vielä näin kauniisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leiskatehdas :)
   Kahden viikon safarilla Kenian Masai Maralla oltiin viimevuoden tammikuussa. Osa sydäntä jäi Afrikkaan <3
   Seitsemän viikkoa on jo sellainen aika, että ehtii aika paljon tutustua elämänmenoon.

   Poista
 3. Upea sivu! Ja mikä aihe <3 Haaveilen kovasti matkasta Afrikkaan, ehkä vielä jonain päivänä pääsen skräppäämään omat matkakuvani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna 😊Toivottavasti haaveesi toteutuu!

   Poista

Kiitos kommentistasi!