torstai 9. kesäkuuta 2016

Skräppäyskoulu osa 1

Ku ite tekee niin saa mitä tulee-blogin Minna Enqvist opettaa skräppäämään joka torstai.
Skräppäyskoulun osa 1 ilmestyi jo viime viikon torstaina, mutta en ole päässyt alkuun, kun päässäni säntäili edestakaisin kaikenlaisia ajatuksia. Halusin keskittyä johonkin aiheeseen, joka kiinnostaisi siinä määrin, että saisin siitä jonkinlaisen kokonaisuuden aikaiseksi. Vihdoin asia selkiytyi ja päätin ruveta skräppäämään reilun vuoden takaisesta Kenian matkasta. Ifolor-kirjan tekeminen on ollut toinen vaihtoehto tallentaa matkan kuvia ja tapahtumia käsin kosketeltavaan muotoon. Mutta nyt siis valitsin skräppäyksen. Olen tehnyt jossain vaiheessa pari skräppisivua, enkä tuntenut asiaa omakseni. Yleensä käytetään 12-tuumaista kartonkia taustana ja se on minulle ehdottomasti liian iso. Kun meikäläisen paperiaskartelu on aikoinaan alkanut atc-korteista niin kauhea kammo tulee kun eteen lyödään puhdas iso kartonki. Valitsinkin valmiin albumin, jonka koko on 23,5 x 16,5 cm. Mustia välilehtiä on 25 kpl.
Saimme joululahjaksi hyvältä ystävältä kirjanmallisen kahden rasian sarjan. Isompaan tulee aikanaan sisällöksi skräpätty albumi.
Mutta nyt tuohon skräppäyskoulun ykkösosaan. Tässä ensimmäisessä osassa yksinkertaistetaan sivu käsittämään kolme elementtiä, kuvan, tarinan ja otsikon.
Tässä Afrikka-albumini ensimmäinen sivu:

Tämä sivukoko tuntuu omalta, oli tosi kiva tehdä :)

6 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää albumin alku. Minuakin skräppäys kiinnostaa, pitäneekö nyt kouluun lähteä minunkin.Sellaisen skräppäys albumin olen hankkinut jo pari vuotta sitten, mutta ne tyhjät sivut ovat olleet liian iso kynnys. Jokohan olisi aika se ylittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Armiida :)
   Lähde ihmeessä mukaan Minnan kouluun!

   Poista

Kiitos kommentistasi!