maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulukalenterini 2013 # 9

Lunta hissuksiin satelee ja neljä astetta pakkasta ja lähes tyyntä. Siis ihanan leppoisa talvipäivä aloittaa uuden viikon.
Kalenterissa aiheena joulukortit.
 Korttini ovat olleet valmiina jo monta viikkoa, mutta kuinka ollakkaan niin pienen kiireentyngän saan silti kehiteltyä. Kuoret ja osoitteet vielä puuttuvat ja lisäksi kortin taakse tuleva pieni runonpätkä. Eli loppusilausta tänään olen tekemässä, jotta saan seuraavalla kaupunkireissulla viedä ne Itellan huomaan. Tämänvuotiset joulumerkit ovat tosi ihania.
Olen useamman tuttavan kanssa jutellut joulukorteista ja moni ei niitä ollenkaan lähetä. Postimaksu on kyllä aika korkea ja kertyyhän siitä summaa kun 50-60 korttia maailmalle laittaa. Luulenpa etten itsekkään lähettelisi, jos ostaisin valmiita kortteja. Mutta kun tekeminen on mieluinen harrastus niin en ole aikeissa siirtyä sähköisiin joulutervehdyksiin. Kiva on itsekkin postilaatikosta kortteja noutaa ja niitä hiplata ja ihailla...

Nyt tuntuu siltä, etten saa joulukorttien tekemistä ollenkaan tyrehdytettyä. Koko ajan tulee uusia ideoita ja ajatuksia, joita pitää kokeilla, eli ensi vuodeksikin on jo aika monta korttia valmiina! Mutta onneksi niissä ei ole parasta ennen päivämäärää.
Tämän tyylisiä tein muutaman:

Ruskea on kuvaustausta, eli kortti on tuollainen "roikotin".

Hyvää alkanutta viikkoa ja mukavaa puuhastelua joulukorttien parissa!

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis. Mistä olet löytänyt tuon ihanan joulurauhaa-koristeen =

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista mistä olen omani hankkinut, mutta näyttää Heidin Kortipajassa olevan http://korttipaja.valmiskauppa.fi/tekstileike-joulurauhaa-90x40mm-p-2134.html

   Poista
 2. Ihana luukku jälleen. Meillä pakkasherra paukuttaa oikein kunnolla.

  Toivotanpa hyvää yötä, kun meni näin myöhälle...mitähän mä oikein kurttiseerasin:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!