sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Mietteitä vuoden 2013 lopulla

On  aika hieman miettiä loppumassa olevaa vuotta. Jos listaan plussat ja miinukset niin eiköhän reilusti plussan puolelle jäädä! Paljon on tapahtunut kaikenlaista hyvää, mutta kaikki ei mennyt putkeen. Pettymyspuolelle jäi keväällä epäonnistunut Yyterin puolikasmaraton ja mahdollinen uusintayritys syksyllä kaatui sananmukaisesti kaatumiseen lenkkipolulla. Käsi on nyt 99% kunnossa ja kuntoilu jatkuu. Ei mitään niin huonoa ettei jotain hyvääkin! Käteen ei jäänyt pysyvää vammaa ja yksikätisenä oleminen kasvatti kärsivällisyyttäni tosi paljon.
Olen kiitollinen ja onnellinen siitä, että minulla on iso porukka rakkaita läheisiä.
Vuosi on ollut mielenkiintoinen askartelujen suhteen. Useampi kiva kurssi on tullut käytyä ja monenlaista uutta opittua. Kaikenlainen käsillätekeminen on minulle todella tärkeää.
Varsinkin vuoden loppupuolisko oli miettimisen aikaa. Elin kyseenalaistamisen aikakautta ja se jatkuu edelleenkin. Mieli on rauhallinen ja olo leppoisa ja stressitön. Monet asiat ovat saaneet oikeat mittasuhteet. Säilytän sen jota rakastan ja mikä on minulle tärkeää ja hylkään sen minkä koen taakaksi tai tarpeettomaksi. On kahdenlaisia asioita; sellaisia joille ei voi mitään ja ne pitää vaan hyväksyä ja sellaisia joille voi jotain tehdä. Aina ei niiden erottaminen toisistaan ole helppoa ja yksiselitteistä. Siinä on paljon opittavaa!

Vuoteen 2014 hyppääminen tuo paljon kaikkea kivaa ja uuttakin odotettavaa.
Tiedossa on useampikin matka ja perhejuhliakin. Olen ilmoittautunut kesällä pidettävälle mahtavalle viikonloppukurssille, jolta odotan paljon oppia ja inspiraatiota. Opettajat ovat huippuluokkaa! Aloitan valokuvaushaasteen 365/2014 ja sekin on aivan uusi ja jännittävä kokemus. Lopputulemana pitäisi olla kuvakirja "Minun vuoteni 2014".
Kansalaisopistollekin on tarkoitus mennä Reiki-kurssille.
Haluan pitää itsestäni ja läheisistäni huolta kaikin mahdollisin tavoin.
Näillä eväillä ja avoimin mielin intoa puhkuen lähden uuteen vuoteen ja katsotaan mitä se tuo tullessaan.

Takinnapit auki ja siivet levällään menoksi kohti uusia seikkailuja!

Kiitän teitä kaikkia blogissani kävijöitä kuluneesta vuodesta ja toivon, että myös jatkossa on mielenkiintoa piipahtaa täällä.


13 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle Arja mielenkiintoisesta haastevuodesta. Tänne blogillesi on aina miellyttävä tulla ihastelemaan upeita töitäsi.
  Onnellista Uutta Vuotta 2014!

  VastaaPoista
 2. Hyvää uutta vuotta Tiilivuorelle!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja kaikkea hyvää uudelle vuoselle.

  VastaaPoista
 4. Täällä on kiva piipahdella! Hyvää alkavaa uutta vuotta sinulle myös!

  VastaaPoista
 5. Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta Arja sinulle ja perheellesi!!

  VastaaPoista
 6. Hyvää uutta vuotta satunnaiselta blogisi lukijalta Annelilta. Kysypä Anne Pohtamo-Hietaselta kokemuksia reiki-hoidoista ennenkuin aloitat kurssin. En suosittele sitä kristityille. Siunausta sinulle, Arja !

  VastaaPoista
 7. Kiitoksen kuluneesta vuodesta. Täällä on aina ihanaa piipahtaa. Tulevaisuuteen pitää rientää takin napit auki ja jalat 10 cm irti maasta :D

  Oikein Oikein Onnellista ja Idearikasta Alkavaa Vuotta Sinulle

  VastaaPoista
 8. Hyvää ja inspiroivaa Uutta vuotta 2014!

  VastaaPoista
 9. Kiitos sinulle ihanasta ja inspiroivasta blogistasi!Liian harvoin tulee kommentoitua,vaikka täällä salaa piipahtelenkin..
  Onnellista ja kaikin puolin ihanaa tätä vuotta sinulle ja läheisillesi!!

  VastaaPoista
 10. Oikein hyvää uutta vuotta 2014 sinullekin!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!